Με 150 ψήφους εγκρίθηκε το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018
Με ψήφους 150 έναντι 119, ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018, μετά από έντονες κόντρες κατά τη συζήτησή του. Υπέρ του νομοσχεδίου, στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης.
Με ψήφους 150 έναντι 119, υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018, μετά από έντονες κόντρες κατά τη συζήτησή του.
Στην ονομαστική ψηφοφορία, που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έλαβαν μέρος 269 βουλευτές.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης.
Σημειώνεται πως η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ήταν η τελευταία πριν τις εκλογές για τους ΟΤΑ και το Ευρωκοινοβούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κοκουσόμπι», ακραία ζέστη πλήττει την Ιαπωνία – Ένας νεκρός, ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία
- Φοιτητική στέγη: «Φωτιά» στα ενοίκια [πίνακες]
- Όταν ακόμη και ο Μέσι δεν μένει στο απυρόβλητο…
- Τραγωδία στο Μάτι: Εκδηλώσεις μνήμης για τα οκτώ χρόνια από τη φονική πυρκαγιά
- Ο Τραμπ επιδιώκει να αλλάξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής – Συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για τα πυρηνικά
- Ο Τζον Λεγκουιζάμο δεν μπορούσε να δει «για 12 ώρες την ημέρα» στα γυρίσματα της Οδύσσειας


