Με 150 ψήφους εγκρίθηκε το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018
Με ψήφους 150 έναντι 119, ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018, μετά από έντονες κόντρες κατά τη συζήτησή του. Υπέρ του νομοσχεδίου, στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης.
Με ψήφους 150 έναντι 119, υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018, μετά από έντονες κόντρες κατά τη συζήτησή του.
Στην ονομαστική ψηφοφορία, που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έλαβαν μέρος 269 βουλευτές.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης.
Σημειώνεται πως η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ήταν η τελευταία πριν τις εκλογές για τους ΟΤΑ και το Ευρωκοινοβούλιο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).