Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγήστε Ford στο Athens Auto Festival

Οδηγήστε Ford στο Athens Auto Festival

H Ford συμμετέχει στο Athens Auto Festival Στάδιο και προσκαλώντας όσους θέλουν να οδηγήσουν κάποιο από τα μοντέλα της να συμμετάσχουν στην αυτοκινητιστική γιορτή που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η «μπλε οβάλ» φίρμα προσκαλεί όσους θα ήθελαν να οδηγήσουν κάποιο από τα πλέον δημοφιλή της μοντέλα, στην αυτοκινητιστική γιορτή που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο και το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά προκειμένου οι επισκέπτες του Athens Auto Festival να μπορούν -και- να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους μοντέλα.

Έτσι, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν εκτός από το να δουν, τα μοντέλα της Ford να οδηγήσουν τα Ford Fiesta και Ford Focus σε αποδοτικές εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης EcoBoost του 1,0 λίτρου, αλλά και πετρελαιοκίνητες Diesel ECOnetic, το πιο περιπετειώδες Ford Kuga, αλλά και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες για το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active Park Assist του Ford C-Max.

Το παρών στο εκθεσιακό περίπτερο της Ford θα δώσουν, επίσης, το πολυμορφικό Ford B-Max με τη χαρακτηριστικά πρακτική σχεδίαση των πλευρικών θυρών το, το Ford Fiesta ST, καθώς και το pick-up Ford Ranger, το οποίο, για το 2013 είχε ανακηρυχθεί «International pick-up of the Year».

Υπενθυμίζεται ότι το Athens Auto Festival θα διαρκέσει έως τις 11 Μαΐου με ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Το εισιτήριο είναι 4 ευρώ η γενική είσοδος και 2 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και άνεργους, ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.

Η είσοδος στην έκθεση θα γίνεται από την οδό Σπύρου Λούη, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το δωρεάν parking του Ολυμπιακού σταδίου.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024