Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα και Ριάνα σκανδαλίζουν το «πνεύμα και ηθική» του Ερντογάν

Σακίρα και Ριάνα σκανδαλίζουν το «πνεύμα και ηθική» του Ερντογάν

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Can't remember to forget you της Σακίρα, στο οποίο συμμετέχει και η Ριάνα, σκανδάλισε το αρμόδιο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας, το οποίο επέβαλε πρόστιμα στα τηλεοπτικά κανάλια που το προβάλλουν. Κόκκινο πανί οι «προσωπικές» σκηνές των δύο τραγουδιστριών, οι οποίες -κατά το συμβούλιο- αποτελούν υποκίνηση στην ομοφυλοφιλία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Can’t remember to forget you της Σακίρα, στο οποίο συμμετέχει και η Ριάνα, σκανδάλισε το αρμόδιο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας, το οποίο επέβαλε πρόστιμα στα τηλεοπτικά κανάλια που το προβάλλουν.

Κόκκινο πανί οι «προσωπικές» σκηνές των δύο τραγουδιστριών, οι οποίες -κατά το συμβούλιο- αποτελούν υποκίνηση στην ομοφυλοφιλία, είναι κακό παράδειγμα για όλη την κοινωνία.

Μάλιστα το Συμβούλιο επικαλείται δήλωση βουλευτή του κολομβιανού κοινοβουλίου (απ’ όπου κατάγεται η Σακίρα), ότι τέτοια βίντεο κλιπ ενθαρρύνουν την ομοφυλοφιλία μεταξύ της νεολαίας της Λατινικής Αμερικής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Σεξολογίας της Τουρκίας Τζεμ Κετσέ είπε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση και μπορεί να αναπτυχθεί από τα λάθη των γονιών.

Το Συμβούλιο επέβαλε σε τρία τηλεοπτικά κανάλια (Dream TV, Show TV, Kral Pop) πρόστιμα από 4.000-40.000 ευρώ, ανάλογα με τα έσοδα του κάθε καναλιού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024