Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει τον Κασιδιάρη η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών

Διαψεύδει τον Κασιδιάρη η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών

Την έντονη αντίδραση της προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλικής Θάνου-Χριστοφίλου, προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι η κ. Θάνου έλεγε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν τη δίκη της Χρυσής Αυγής, που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά- δικαστικών».

Την έντονη αντίδραση της προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλικής Θάνου-Χριστοφίλου, προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε στη Βουλή ότι η κ. Θάνου έλεγε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν τη δίκη της Χρυσής Αυγής, που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά- δικαστικών».

Εξάλλου, ο κ. Κασιδιάρης, επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, ανέφερε ότι η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της ΧΑ και θα τους χώσω όλους μέσα».

Η αρεοπαγίτης με δήλωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης. Είναι απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας».

Σε απαντητιή ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για «άγχος της κας Θάνου εν όψει εκλογών στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων» και επέμεινε ότι «είναι γνώστης των μεθοδεύσεων Αθανασίου, καθώς η στενή προσωπική της σχέση με τον νυν υπουργό είναι ευρέως γνωστή στους δικαστικούς κύκλους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024