Ποινική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου. Χαρακτηριζοντάς τα εκτεταμένα και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου. Χαρακτηριζοντάς τα εκτεταμένα και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους.
Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» μπορεί να τιμωρηθούν με -3 βαθμούς. Παράλληλα δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ποινή κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο.
Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή καθώς είναι υπόπτροπος. Αν τιμωρηθεί, θα πάει στο -5, καθώς έχει προηγηθεί το -3 από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Η εκδίκαση των δυο υποθέσεων είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη, 8 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
- Εδώ είναι Ελλάντα! Η διαιτησία πήρε… Φωτιά επειδή κάνουν κουρέλι του κανονισμούς
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- «Λύγισε» στη Ρώμη, απέναντι στον Μάχατς, ο Τσιτσιπάς (vid)
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Σάκκαρη: Η μέρα και η ώρα του αγώνα της με τη Ριμπάκινα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442