Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρούτα και λαχανικά μοίρασαν παραγωγοί στα διόδια των Αφιδνών

Φρούτα και λαχανικά μοίρασαν παραγωγοί στα διόδια των Αφιδνών

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά μοίρασαν το πρωί στα διόδια των Αφιδνών παραγωγοί από την Κρήτη. Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές, που εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά μοίρασαν το πρωί τη Πέμπτης στα διόδια των Αφιδνών παραγωγοί από την Κρήτη. Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές, που εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Την Παρασκευή 2 Μαΐου, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή, προγραμματίζεται διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος, και ώρα 10:30 π.μ. Το Σάββατο 3 Μαΐου οργανώνεται διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος.

Οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί το νομοσχέδιο» και δήλωσαν ότι βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Την Τετάρτη υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στις λαϊκές αγορές και την έναρξη «μιας πραγματικής διαβούλευσης» με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη, μετά την οποία ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε επίσης ότι απαιτείται να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο και να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024