Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το κοριτσάκι που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το κοριτσάκι που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 9χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ του Ελληνικού. Η μικρή φέρει θλάση στον πνεύμονα, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Την ίδια ώρα, στον εισαγγελέα οδηγούνται ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ που παρουσιάστηκε και συνελήφθη, καθώς και τρεις υπάλληλοι.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 9χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ του Ελληνικού. Η μικρή φέρει θλάση στον πνεύμονα, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ο 13χρονος αδελφός της δεν τα κατάφερε.

Εις βάρος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και τριών υπαλλήλων έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες.

Ο ιδιοκτήτης παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού και συνελήφθη.

Οι τρεις υπάλληλοι,ένας Ιταλός, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, είχαν συλληφθεί το απόγευμα της Κυριακής και τη Δευτέρα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Όπως όλα δείχνουν, ένα ξαφνικό μπουρίνι σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο μέσα στον οποίο βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τη φουσκωτή πισίνα και να αρχίσει να χτυπά δεξιά κι αριστερά σε άλλα αντικείμενα του λούνα παρκ.

Πάντως, κάτοικος της περιοχής που μίλησε στα Νέα της Δευτέρας τονίζει ότι η περιοχή δεν χτυπήθηκε από μπουρίνι: «Δυνατή βροχή έπεσε. Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με τον αέρα της μπάλας-ρόδας για αυτό και έφτασε να πετάξει» υποστήριξε.

Εκτός από την άδεια λειτουργίας και το κατά πόσο τηρούνταν οι κανόνες ασφάλειας στο λούνα παρκ, ο έλεγχος θα επεκταθεί και σε όλα τα παιχνίδια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024