Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν ξέρω αν καταφέρω να πάω στο Ρίο», παραδέχεται ο Φελπς

«Δεν ξέρω αν καταφέρω να πάω στο Ρίο», παραδέχεται ο Φελπς

Ο Μάικλ Φελπς δεν ξέρει αν θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της παγκόσμιας κολύμβησης, κάτοχος των περισσότερων χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, θα ξαναπέσει στην πισίνα, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία κολύμβησης των ΗΠΑ, καθώς έλαβε μέρος σε μίτινγκ της Αριζόνα. «Πραγματικά δεν ξέρω αν θα είμαι στο Ρίο. Επιστρέφω στους αγώνες, αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γίνει σε δύο χρόνια».

Ο Μάικλ Φελπς δεν ξέρει αν θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της παγκόσμιας κολύμβησης, κάτοχος των περισσότερων χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, θα ξαναπέσει στην πισίνα, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία κολύμβησης των ΗΠΑ, καθώς έλαβε μέρος σε μίτινγκ της Αριζόνα.

Ο 28χρονος Φελπς κατέκτησε συνολικά 22 μετάλλια (18 χρυσά!) σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008 και Λονδίνο 2012).

«Πραγματικά δεν ξέρω αν θα είμαι στο Ρίο. Επιστρέφω στους αγώνες, αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γίνει σε δύο χρόνια.

Αποχώρησα γιατί δεν άντεχα άλλο τις εξουθενωτικές προπονήσεις και το βαρύ πρόγραμμα των αγώνων. Τώρα επιστρέφω, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα για το μέλλον», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Φελπς.

Να σημειώσουμε ότι στις 5 Αυγούστου 2012, μία ημέρα μετά την τελευταία του κούρσα στο Λονδίνο στα 4Χ100 μικτή ομαδική και την κατάκτηση του 18ου χρυσού μεταλλίου του, ο Αμερικανός είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους υγρούς στίβους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024