«Ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια» στην ατζέντα του Άρη Σπηλιωτόπουλου
Με το τρίπτυχο «ασφάλεια, αισθητική, εξωστρέφεια» περιέγραψε το πρόγραμμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την Πέμπτη τους υποψήφιους του συνδυασμού του «Αθήνα Μπορείς».
Ο υποψήφιος της ΝΔ έδωσε έμφαση σε ένα «δίχτυ κοινωνικής προστασίας» των κατοίκων, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο ζήτημα της παροχής φαρμάκων και στέγης σε όλους, ενώ τόνισε την ανάγκη μιας «βιώσιμης πόλης για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους τουρίστες», υπογραμμίζοντας πως «είμαστε ένας κήπος αρχαιοτήτων και είναι άδικο να περπατάμε σε σκοτεινούς, βρόμικους και παρατημένους δρόμους».
Προτεραιότητά του είναι ακόμα η προστασία των δικαιωμάτων των Αθηναίων, τα οποία όπως είπε «ακυρώνονται» από τη λαθρομετανάστευση.
Για μια ακόμα φορά έθεσε ψηλά στην ατζέντας του την υπόθεση της χωροθέτησης του τεμένους, τη σύσταση ειδικού σώματος εκπαιδευμένων αστυνομικών μητροπολιτικής λογικής, το παρεμπόριο και την καταστροφή των παράνομων προϊόντων. Παράλληλα, προέταξε την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και δυνατότητας για εξασφάλιση θέσεων εργασίας και μίλησε για διασπορά δραστηριοτήτων ώστε όλη η Αθήνα να παράγει πλούτο ως κόμβος Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στην πλειονότητά τους (80%) οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αθήνα Μπορείς» είναι άνθρωποι που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά. Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 45 χρόνια (41 άτομα είναι κάτω των 40 ετών) και περισσότερο από το ένα τρίτο των υποψηφίων είναι γυναίκες (65).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία
- Κοινωνικός τουρισμός: Τέλος χρόνου για το πρόγραμμα – Ποιοι πρέπει να σπεύσουν
- Τραμπ: Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να αποσύρει αμερικανικά στρατεύματα από την Ευρώπη
- Πως τα blueberries επηρεάζουν το σώμα μας;
- Μετράει αγωγές η Κάιλι Τζένερ – Ακόμη μία οικιακή βοηθός καταγγέλλει κακομεταχείριση
- Διάβασμα, συζητήσεις, ακαταστασία: Οι συνήθειες που δείχνουν υψηλό IQ
- Η μάχη των μεταγωγικών: C-130 και C-390 ανταγωνίζονται για την κατάκτηση των ελληνικών αιθέρων
- Η ερωτική χημεία των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπρετ Γκόλντσταϊν στην οθόνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442