Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε» δήλωσε ο Λάσο

«Θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε» δήλωσε ο Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στον Πειραιά με το... μαξιλαράκι του 2-0 ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε ότι «θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στον Πειραιά με το… μαξιλαράκι του 2-0 ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε ότι «θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης».

«Θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε, επειδή είμαστε στο 2-0. Ξέρουμε πως μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας, για να νικήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλή ομάδα, πλήρη σε όλες τις θέσεις.

»Όταν καταφέραμε να παίξουμε καλή περιφερειακή άμυνα και να περιορίσουμε τους άξονες τους, κάναμε τη δική μας ζωή πιο εύκολη. Δεν πρέπει όμως, να ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν θα είναι εύκολο. Το ξέρουμε. Δεν περάσαμε εύκολα στα δυο πρώτα ματς. Είμαι βέβαιος, πως μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Λάσο.

Οσο για το πώς περιμένει να βιώσει η ομάδα την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, είπε: «Η ατμόσφαιρα στο Palacio ήταν πάρα πολύ καλή. Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης μας. Τώρα όμως, παίζουμε εκτός και είναι η σειρά του Ολυμπιακού να λάβει τη βοήθεια του κόσμου του. Το ΣΕΦ είναι «καυτή έδρα», αλλά εμείς οφείλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας.

»Θα είναι λάθος να πιστέψουμε πως μετά το 2-0 είναι ΟΚ να χαλαρώσουμε. Η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα προκριθεί στο Final 4. Δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας. Μας περιμένει περίπλοκο ματς. Το τέταρτο σε επτά ημέρες. Χρειάζεται και σωματική και πνευματική προσπάθεια».

Για το αν ο Τζέισι Κάρολ (ταξίδεψε για την Αθήνα) έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να βοηθήσει, ο Λάσο είπε: «Ο Κάρλο, κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ. Αν εξαρτιόταν από εκείνον, θα είχε επιστρέψει την περασμένη εβδομάδα. Προτιμήσαμε ωστόσο, να γυρίσει την καταλληλότερη στιγμή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024