Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κοινωφελή εργασία μετατράπηκε η ποινή του Μπερλουσκόνι

Σε κοινωφελή εργασία μετατράπηκε η ποινή του Μπερλουσκόνι

Η αρχική καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε τετραετή φυλάκιση μετατράπηκε σε κοινωφελή εργασία, με απόφαση δικαστηρίου του Μιλάνου. Ο Μπερλουσκόνι θα προσφέρει για ένα χρόνο κοινωφελή εργασία σε ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων. Η εργασία που καλείται να προσφέρει δεν θα υπερβαίνει τις τέσσερις ώρες την εβδομάδα, οι οποίες, όμως, επιβάλλεται να είναι συνεχόμενες.

Η αρχική καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε τετραετή φυλάκιση μετατράπηκε σε κοινωφελή εργασία, με απόφαση δικαστηρίου του Μιλάνου.

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα προσφέρει για ένα χρόνο κοινωφελή εργασία σε ίδρυμα για την περίθαλψη ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου» όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

Παράλληλα, ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός, από την Τρίτη το πρωί μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα, θα μπορεί να μεταβαίνει, μετά από ειδική άδεια, στην ιταλική πρωτεύουσα, για να συναντά τους πολιτικούς του συνεργάτες.

Η κοινωφελής εργασία που καλείται να προσφέρει δεν θα υπερβαίνει τις τέσσερις ώρες την εβδομάδα, οι οποίες όμως επιβάλλεται να είναι συνεχόμενες.

Η γενική εισαγγελία του Μιλάνου τις περασμένες ημέρες είχε διαμηνύσει πως εάν ο Μπερλουσκόνι επιτεθεί εκ νέου φραστικά στους δικαστικούς, η ισχύς της απόφασης που του επιτρέπει να εκτίσει την ποινή του προσφέροντας κοινωφελή εργασία μπορεί να ακυρωθεί.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συναντήθηκε στην Ρώμη με τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι δυο πολιτικοί συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη να εγκριθεί άμεσα η μεταρρύθμιση της Γερουσίας και ότι μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να δοθεί το πράσινο φως από το κοινοβούλιο και στον νέο εκλογικό νόμο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024