Ελληνοαμερικανική Ένωση: Πώς σχεδιάζω ένα digital media plan με το κατάλληλο ψηφιακό περιεχόμενο
Στα σεμινάρια για το Digital Native Marketing που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα φτιάξετε το δικό σας digital media plan, επιλέγοντας με τη βοήθεια των ειδικών σε ποια μέσα, πώς και πόσα χρήματα θα επενδύσετε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του marketing plan σας.
Η πληθώρα των μοντέλων, των εργαλείων, των applications αλλά και των ψηφιακών μέσων με τα οποία μια επιχείρηση μπορεί να προβληθεί στο διαδίκτυο, επιβάλουν στον σύγχρονο marketeer να γνωρίζει πώς να σχεδιάζει και να κοστολογεί ένα digital media plan χωρίς να καταφεύγει σε ακριβές και αμφιβόλου αποτελέσματος καμπάνιες.
Στα σεμινάρια για το Digital Native Marketing που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα φτιάξετε το δικό σας digital media plan, επιλέγοντας με τη βοήθεια των ειδικών σε ποια μέσα, πώς και πόσα χρήματα θα επενδύσετε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του marketing plan σας. Επιπλέον θα μελετήσετε τις δυνατότητες του ψηφιακού περιεχομένου και θα πειραματισθείτε με αντίστοιχες εφαρμογές που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τον πελάτη.
Τα σεμινάρια για την διαφημιστική προβολή και το περιεχομένο στα ψηφιακά μέσα είναι τα ακόλουθα:
- Διαφημιστική Αξιοποίηση (Digital Advertising) Ψηφιακών Μέσων, 29/4 έως 15/5, 2014 – 15 ώρες
- Διαχείριση Ψηφιακού Περιεχόμενου , 28/4 έως 21/5, 2014 – 15 ώρες
Στα σεμινάρια διδάσκουν επαγγελματίες της αγοράς με μεγάλη εμπειρία στα ψηφιακά αλλά και παραδοσιακά ΜΜΕ.
Ισχύουν ειδικές τιμές για φοιτητές/σπουδαστές.
Πληροφορίες/εγγραφές: Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680907, www.hau.gr/management
Ξένη δημοσίευση
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»



