Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιέστα με νίκη ο Ολυμπιακός, στην Β' εθνική ο Απόλλωνας

Φιέστα με νίκη ο Ολυμπιακός, στην Β’ εθνική ο Απόλλωνας

Η «αρνητική» παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός στον τελευταίο αγώνα της περιόδου, που συνήθως είναι και φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαινόταν ότι θα διατηρηθεί και φέτος.  Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά στο 88΄ ο Σαβιόλα έκανε το 1-0 κι έστειλε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Β΄ Εθνική.

Η «αρνητική» παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός στον τελευταίο αγώνα της περιόδου, που συνήθως είναι και φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαινόταν ότι θα διατηρηθεί και φέτος.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά στο 88΄ ο Σαβιόλα έκανε το 1-0 κι έστειλε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Β΄ Εθνική.

Σε έναν αγώνα που είχε εξαρχής γρήγορο ρυθμό, χαρακτηριστικό δε τούτου ότι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν καταγραφεί έξι τελικές (!), με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Βαλντές στο 11΄ κι αφού «μεσολάβησε» το χέρι του Γκόμες, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Ολυμπιακός άσκησε πίεση, καθώς είχε κατοχή μπάλας που κάποια στιγμή έφτασε στο 81% (!), αλλά ευκαιρίες δεν μπορούσε να κάνει απέναντι σε ένα σύνολο με καλή αμυντική λειτουργία.

Τελικά το αποτέλεσμα έκρινε ο Χαβιέρ Σαβιόλα στο 88΄, απέναντι σε έναν αντίπαλο που όταν πληροφορήθηκε το γκολ της Βέροιας βγήκε μαζικά μπροστά αλλά δεν κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της σωτηρίας, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μίνγκας.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+ Μίνγκας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάμπελ – Αργυρόπουλος, Χατζηζήσης, Γκουέλα, Λουσέρο, Μίνγκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ):
Ρομπέρτο, Μανωλάς (56΄ Α. Παπαδόπουλος), Μαρκάνο, Μπονγκ, Τόρες, Μανιάτης, Εντινγκά (46΄ Ιμπαγάσα), Ντομίνγκες (65΄ Σαβιόλα), Κάμπελ, Πέρεζ, Βαλντές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες):
Γκόμες, Αργυρόπουλος, Xατζηζήσης (57΄ Τσιλιγκίρης), Σόντερμπεργκ, Παπαζαχαρίας, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος (46΄ Γκουέλα)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024