Τέσσερις νεκροί από ισχυρό σεισμό στο Αφγανιστάν
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες κατοικίες υπέστησαν ζημιές όταν ισχυρός σεισμός -του οποίου το μέγεθος δεν έχει ανακοινωθεί- έπληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο χωριά στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν.
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες κατοικίες υπέστησαν ζημιές όταν ισχυρός σεισμός -του οποίου το μέγεθος δεν έχει ανακοινωθεί- έπληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο χωριά στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν.
«Ο πολύ ισχυρός σεισμός έπληξε τα χωριά Χουάτζα Χαϊράκ και Πέστα Μαζάρ στην περιφέρεια Ρόστακ στις 2:30 π.μ. (τοπική ώρα, 01:00 ώρα Ελλάδας)» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην επαρχία Ταχάρ, Χαλίλ Ασίρ.
«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες μας, τέσσερις χωρικοί σκοτώθηκαν και περισσότερα από 100 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι σωστικά συνεργεία μετέβησαν στην περιοχή.
Ο Ασίρ εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί και πως οι ζημιές είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
