Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ο Στέφαν Λάσμε έχει ξεκινήσει την προπόνηση του εν όψει των αγώνων που αρχίζουν την Μεγάλη εβδομάδα. Από ό,τι φαίνεται δεν είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια αλλά έχει την συμπαράσταση του... σκύλου του, όπως φαίνεται στο βίντεο στο οποίο ανέβασε στο Instagram.
Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ο Στέφαν Λάσμε έχει ξεκινήσει την προπόνηση του εν όψει των αγώνων που αρχίζουν την Μεγάλη εβδομάδα.
Από ό,τι φαίνεται δεν είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια αλλά έχει την συμπαράσταση του… σκύλου του, όπως φαίνεται στο βίντεο στο οποίο ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.