Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για 12η χρονιά μεταξύ των Best Workplaces η η GENESIS Pharma

Για 12η χρονιά μεταξύ των Best Workplaces η η GENESIS Pharma

Λαμβάνοντας φέτος τη 12η συνεχή διάκρισή της στα Best Workplaces 2014, η GENESIS Pharma παραμένει η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που βραβεύεται για το εργασιακό της περιβάλλον από την πρώτη χρονιά διοργάνωσης του θεσμού το 2003 έως σήμερα σταθερά.

Λαμβάνοντας φέτος τη 12η συνεχή διάκρισή της στα Best Workplaces 2014, η GENESIS Pharma παραμένει η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που βραβεύεται για το εργασιακό της περιβάλλον από την πρώτη χρονιά διοργάνωσης του θεσμού το 2003 έως σήμερα σταθερά.

Συνολικά, η GENESIS Pharma έχει λάβει 18 διακρίσεις από το Great Place to Work®Institute, καθώς έχει τιμηθεί και με τέσσερα ευρωπαϊκά βραβεία, αλλά και με δύο ειδικά βραβεία για την πενταετή και δεκαετή συνεχή παρουσία της στην πρώτη δεκάδα της ελληνικής κατάταξης.

Εφαρμόζοντας μια συνεπή πολιτική για το ανθρώπινο δυναμικό της, η GENESIS Pharma έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών και δράσεων, με στόχο να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους της ασφάλεια, ελευθερία, προοπτικές εξέλιξης και αναγνώριση της δουλειάς τους.

Η πολιτική της περιλαμβάνει πρακτικές που διασφαλίζουν την ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία, την υλική και ηθική επιβράβευση, την αξιοκρατία, την υγεία και ασφάλεια, ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην εξέλιξη και εκπαίδευση των εργαζομένων της, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη της εργαζόμενης μητέρας και των οικογενειών των ανθρώπων της. Σε αρκετά σημεία αξιολόγησης των πρακτικών της, όπως θέματα εκπαίδευσης, μισθοί και πρόσθετες παροχές ενίσχυσης, η GENESIS Pharma διαθέτει παροχές που είναι μοναδικές.

O διευθύνων σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ανέφερε σχετικά: «Δουλεύουμε πολλά χρόνια με συνέπεια και ειλικρίνεια, κάνοντας μια σημαντική επένδυση ώστε να διαμορφώσουμε εργασιακές συνθήκες που θα δίνουν σε όλους τους ανθρώπους μας κίνητρο, νόημα και ικανοποίηση. Ακόμη και τα τελευταία χρόνια της κρίσης, που αντιμετωπίσαμε ως φαρμακευτική εταιρεία ιδιαίτερες πιέσεις από τις πολιτικές λιτότητας στο φάρμακο, μέσα στους πρώτους στόχους μας ήταν να διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά και σχεδόν στο ακέραιο τις παροχές μας. Η επιλογή αυτή μας δικαιώνει σήμερα τόσο επιχειρηματικά, όσο και ηθικά. Πιστεύω πως, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουμε καταφέρει αυτή την πρωτιά στο διαγωνισμό Best Workplaces που πάντα θα κρατάμε και που μας κάνει πολύ περήφανους γιατί προέρχεται από τους ίδιους μας τους ανθρώπους».

Η GENESIS Pharma αποτελεί μια πρωτοπόρο ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε καινοτόμες πρωτότυπες θεραπείες, ενώ υπήρξε η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία -και παραμένει η μόνη- με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας.

Με έδρα την Αθήνα και θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης μερικών από τις σημαντικότερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες που πραγματοποιούν έρευνα αιχμής. Μεταξύ αυτών, οι Biogen και Celgene, δύο από τις τέσσερις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες βάσει κεφαλαιοποίησης στον κόσμο.

Έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, καθώς εισάγει τις περισσότερες καινοτόμες θεραπείες για όλα τα στάδια της νόσου, αλλά και στον τομέα της ογκολογίας-αιματολογίας, με πρωτοποριακά προϊόντα για κακοήθεις νόσους. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στη νεφρολογία, τη γαστρεντερολογία και τη ρευματολογία.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ελληνική αγορά βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα. Από το 2000 μέχρι σήμερα, έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, θέματα ποιότητας, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον.

health.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024