Νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού 40χρονος υπόδικος για ανθρωποκτονία
Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε νεκρός 40χρονος υπόδικος για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο κρατούμενος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρέθηκε κρεμασμένος με τα κορδόνια του. Από το υπουργείο Δικαιοσύνης, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία του Πειραιά.
Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε νεκρός 40χρονος υπόδικος για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για αυτοκτονία καθώς ο κρατούμενος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρέθηκε κρεμασμένος με τα κορδόνια του.
Από το υπουργείο Δικαιοσύνης, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία του Πειραιά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
- Βάσεις 2026: Οι επιλογές των υποψηφίων αναδιαμορφώνουν τον χάρτη των σχολών
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)

















![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442