Την εκτίμηση ότι πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση δεν υπάρχει από τα όσα ο αποπεμφθείς Τ.Μπαλτάκος λέει στο επίμαχο βίντεο διατύπωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Mega και τον ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το βίντεο αποτελούν την απόλυτη δικαίωση Σαμαρά, καθώς από τα λεγόμενα Μπαλτάκου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός διαφωνούσε κάθετα με τον πρώην γγ της κυβέρνησης στο ζήτημα της ΧΑ.

Η μόνη πολιτική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι ένας συνεργάτης του έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη «ανοησία» του πρώην γγ της κυβέρνησης, που δεν θα έπρεπε να συνομιλεί με «αλήτες του πεζοδρομίου», όπως είναι οι χρυσαυγίτες.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε, πάντως, ότι ο Τ.Μπαλτάκος «είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, με αξιοσημείωτη διαδρομή και ήταν συνεπής γγ της κυβέρνησης». Τόνισε, δε: «Τον αγαπώ. Έκανε μια ανοησία και εξετέθη».

Σχολιάζοντας, δε, το επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον υιό του Τ.Μπαλτάκου, δήλωσε ότι αν και καταδικάζει τη βία, η κίνηση του γιου να προστατέψει τον πατέρα του τον συγκίνησε.

«Τι θα μπορούσε να κάνει ο φρούραρχος στον γιο του Μπαλτάκου;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Υγείας, ερωτηθείς για το γεγονός ότι μετά το επεισόδιο ο υιός Μπαλτάκου φυγαδεύτηκε από το κοινοβούλιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ