Ο Δήμος Αθηναίων πήρε αναβολή από το ΣτΕ για τη «διπλή ανάπλαση»
Νέα αναβολή από ΣτΕ εξασφάλισε ο Δήμος Αθηναίων για την υπόθεση ακύρωσης του προεδρικού διατάγματος που αφορά στη διπλή ανάπλαση της Λεωφόρου. Αυτή ήταν η δεύτερη αναβολή που πήρε για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο Δήμος, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 6 Μαρτίου. Η πλευρά του Δήμου δεν ήθελε με τίποτα να συζητηθεί το θέμα στο ΣτΕ πριν από τις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων που θα γίνουν στα μέσα Μαίου και από ό,τι φαίνεται τα κατάφερε. Διότι πιθανότατα η επόμενη εκδίκαση αναμένεται μετά τις εκλογές.
Νέα αναβολή από ΣτΕ εξασφάλισε ο Δήμος Αθηναίων για την υπόθεση ακύρωσης του προεδρικού διατάγματος που αφορά στη διπλή ανάπλαση της Λεωφόρου. Αυτή ήταν η δεύτερη αναβολή που πήρε για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο Δήμος, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 6 Μαρτίου.
Η πλευρά του Δήμου δεν ήθελε με τίποτα να συζητηθεί το θέμα στο ΣτΕ πριν από τις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων που θα γίνουν στα μέσα Μαίου και από ό,τι φαίνεται τα κατάφερε. Διότι πιθανότατα η επόμενη εκδίκαση αναμένεται μετά τις εκλογές.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης γνώριζε ότι το πολιτικό κόστος σε περίπτωση που συζητιόταν το θέμα στις 2 Απριλίου θα ήταν μεγάλο και κατάφερε με πάλη να εξασφαλίσει τη νέα αναβολή.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή στο ΣτΕ γνωρίζοντας ότι έχει δίκιο και πάνω απ’ όλα επιθυμούν να διασφαλίσουν το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Άλλωστε, αν επαληθευτεί η θέση του νομικού (πρώην μέλους του ΣτΕ) που έχει κάνει την γνωμάτευση εκ μέρους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και καταπέσει το Προεδρικό Διάταγμα, η νυν Δημοτική Αρχή θα έχει σοβαρό ζήτημα, καθώς θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειες να προχωρήσουν τα έργα στον Βοτανικό για να περατωθεί το εμπορικό και να κινηθούν οι διαδικασίες για να γίνει μητροπολιτικό πάρκο ο χώρος που στεγάζεται το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442