Πρόσκληση υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων για χρηματοδότηση και συμβουλευτική υποστήριξη απευθύνει σε startup εταιρείες το Jeremie Openfund II.

Το Jeremie Openfund II θα υποστηρίξει τις επιλεχθείσες προτάσεις με αρχική χρηματοδότηση (ενδεικτικά από 50.000 έως 100.000 ευρώ) και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας και την ανάπτυξή της στη διεθνή αγορά.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καλούνται να αποστείλουν καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής που στοχεύουν στις διεθνείς αγορές και οι οποίοι με τις ομάδες τους διαμένουν ή σκοπεύουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Για το πρόγραμμα επένδυσης αρχικού σταδίου (pre-seed) καλούνται να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους πρόταση συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα υποβολής (http://theopenfund.com/apply/build-a-product) έως και την 20η Μαίου, ενώ εταιρείες που διαθέτουν ένα ώριμο προϊόν και επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους (seed) μπορούν να αποστείλουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια οποτεδήποτε στη διεύθυνση http://theopenfund.com/apply/build-a-business.
 
Ο νέος κύκλος υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων που ανακοινώνεται σήμερα, Πέμπτη, αποτελεί συνέχεια νέων επενδύσεων που πραγματοποίησε το Jeremie Openfund II αλλά και σημαντικών γύρων χρηματοδότησης από επενδυτές του εξωτερικού που έγιναν σε εταιρείες του χαρτοφυλακίου του, μεταξύ των οποίων η Workable και η Locish.

Το Openfund, 15 μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου λειτουργίας του, έχει ήδη ηγηθεί 9 επενδύσεων συνολικού ύψους 3 εκατ. ευρώ, ενώ τρία ακόμα πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Οι επιχειρήσεις αυτές μεταξύ άλλων προσφέρουν αριθμό νέων θέσεων
εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εργαστούν σε νέες και δυναμικές startups
μπορούν να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους στο www.theopenfund.com/jobs.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας