Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει τη στάση της Αστυνομίας

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στα φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ τόσο στους Άνδρες (Καλαμάτα) όσο και στις Γυναίκες (Πύλος), όμως εκφράζει έντονη διαμαρτυρία για τη συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων στις δύο διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στα φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ τόσο στους Άνδρες (Καλαμάτα) όσο και στις Γυναίκες (Πύλος), όμως εκφράζει έντονη διαμαρτυρία για τη συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων στις δύο διοργανώσεις.

«Δυστυχώς έχει καταντήσει πλέον η φίλαθλη ιδιότητα του Ολυμπιακού να αποτελεί ιδιώνυμο για την ηγεσία της Αστυνομίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ που καταγγέλλει ότι: «Στα δυο Φάιναλ Φορ συμμετείχαν 7 ομάδες, αλλά η Αστυνομία επέδειξε αποκλειστικά ρατσιστική συμπεριφορά προς τους φιλάθλους μας.

Με αστείες προφάσεις, η Αστυνομία προχώρησε σε περίπου 60 προσαγωγές φιλάθλων μας, πάντα σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες που είχαμε είτε από απλούς φίλους του Συλλόγου, είτε από γονείς και συγγενείς αθλητών, είτε από μέλη του ΔΣ του μας. Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αστυνομίας ολοκληρώθηκε στην Πύλο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και μόνο αυτοί, βρέθηκαν σε ασφυκτικό κλοιό από τους άνδρες των ΜΑΤ. Στην διάρκεια μάλιστα της απονομής, αντί να δουν την κούπα και την γιορτή των αθλητριών, έβλεπαν τα κράνη, ασπίδες των ΜΑΤ».

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι ανώτερα στελέχη της αστυνομίας «… εκτελώντας ρόλο πορτιέρη και υποκαθιστώντας την ΕΟΠΕ, δεν άφησαν την διοίκηση του Ολυμπιακού να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τις παίκτριες για την επιτυχία τους, απειλώντας τους μάλιστα και με… φυλάκιση»

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με τρία υστερόγραφα στα οποία υπάρχει αναφορά στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια:

«ΥΓ1: Η όμορφη Πύλος γιορτάζει, με ανακούφιση πλέον, την σύγχρονη απελευθέρωση της από τις υπεράριθμες αστυνομικές δυνάμεις που στρατοπέδεψαν το διήμερο στην πλατεία της.

ΥΓ2: Κύριε Δένδια για 300 φίλαθλους από την περιοχή της Πύλου-με δεδομένη την απαγόρευση μετακινήσεων- πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για την φύλαξη τους σ’ αγώνα με τον Πανναξιακό;

ΥΓ 3: Ο Ολυμπιακός δεν έχει να προσάψει τίποτε στους απλούς αστυνομικούς που μοχθούν καθημερινά για το μεροκάματο. Καταγγέλλει όμως την ηγεσία της ΕΛΑΣ και του πολιτικού της προϊσταμένου για ξεκάθαρη στοχοποίηση των φιλάθλων του με εμφανή στόχο την πρόκληση αντιπαλότητας. Άραγε ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς έχει γνώση των γεγονότων που έλαβαν χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του ή θα τα πληροφορηθεί το Πάσχα όπου θα επισκεφτεί την Πύλο;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024