Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνθηρες... δάγκωσαν τον Αστέρα στην υπόθεση «παραμονή»

Πάνθηρες… δάγκωσαν τον Αστέρα στην υπόθεση «παραμονή»

«Αγκαλιά», όχι μόνο με την οριστική αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, αλλά και με την αποφυγή της θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς στο ματς της 32ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το α' ημίχρονο, με τέρματα των Γιάννου (6΄), Αραβίδη (29΄) και Ντούνη (42΄).

«Αγκαλιά», όχι μόνο με την οριστική αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, αλλά και με την αποφυγή της θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς στο ματς της 32ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το α’ ημίχρονο, με τέρματα των Γιάννου (6΄), Αραβίδη (29΄) και Ντούνη (42΄).

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν αμέσως και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Μόλις στο 6ο λεπτό και σε άστοχη έξοδο του Μπαντή, ο Γιάννου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και σε αντεπίθεση στο 29΄ ο Αραβίδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα και με συρτό σουτ έκανε το 2-0.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές των φιλοξενούμενων με τον Χουάνμα. Στο 33΄ με κεφαλιά υποχρέωσε τον Ανέστη σε δύσκολη απόκρουση και στο 39΄ πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να έρθει στο 42΄ ο Ντούνης και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 3-0.

Με τον «αέρα» του άνετου προβαδίσματος κύλησε το β’ ημίχρονο. Μπορεί ο Πανιώνιος να μην εμφανίστηκε το ίδιο απειλητικός, όμως δεν απειλήθηκε κιόλας κι έτσι πέρασαν 45 λεπτά σαν τυπική διαδικασία. Ουσιαστικά μόνο στο 77΄ δγημιουργήθηκε μια καλή φάση, όταν ο Αραβίδης βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή, αλλά απέτυχε να τον νικήσει.

Το τελικό αποτέλεσμα απομακρύνει την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου από τις όποιες περιπέτειες και μάλιστα ενδέχεται να οριστικοποιήσει αύριο και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, ανάλογα φυσικά με τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντίδος – Γκοϊάν, Μουνάφο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Αραβίδης, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κολοβός (65΄ Λάζνικ), Κούρντι, Κούρος (71΄ Ζαχαράκης), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης, Γιάννου (78΄ Καμπάνταης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Παπαχρήστος, Κοντοές (46΄ Λούι), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σέτι (70΄ Μπαράλες), Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο, Χουάνμα, Βάλντο (60΄ Ντε Μπλάσις).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024