Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βέροια... έκλεψε τον βαθμό από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Η Βέροια… έκλεψε τον βαθμό από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Βέροια, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 32ης ημέρας στη Σούπερ Λιγκ και βρήκε τη «βασίλισσα του βορρά» να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Βέροια, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 32ης ημέρας στη Σούπερ Λιγκ και βρήκε τη «βασίλισσα του βορρά» να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Μέτριο θέαμα προσέφεραν οι δύο αντίπαλοι στο κοινό κατά το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Παναιτωλικός διατηρούσε μια ελαφρά υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις, ενώ οι παίκτες της Βέροιας αρκούνταν σε κάποια μακρινά και κατά βάση ακίνδυνα για την εστία του Ράφαελ σουτ.

Δύο τέτοιες προσπάθειες του Γκονσάλβες, η πρώτη στο 16΄ και η άλλη στο 19΄, σε εκτέλεση φάουλ, δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους, αντίθετα με τη φάση στο 25ο λεπτό, όταν στο κόρνερ του Μπεν ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν ένα αξιόλογο μακρινό αλλά άστοχο σουτ του Τζούνιορ στο 29΄ και μια δύσκολη απόκρουση του Καντιμοίρη στην επικίνδυνη προσπάθεια του Καμαρά, που παραλίγο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας. Το παιχνίδι εξακολούθησε να είναι μέτριο και στο δεύτερο ημίχρονο, με πιο «ζωηρό» διάστημα εκείνο στο πρώτο τέταρτο, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις στις δύο εστίες.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος Μπεν προβλημάτισε την άμυνα των γηπεδούχων στο 55΄ (η σέντρα του ανακόπηκε την τελευταία στιγμή) και στο 56΄, όταν δέχθηκε φάουλ στη γραμμή της περιοχής και ο Ζεζίνιο εκτέλεσε για να μπλοκάρει σταθερά ο Ράφαελ, ενώ στο 62΄ και πάλι ο Μπεν σούταρε ελάχιστα άουτ, έξω από την περιοχή. Σταδιακά ο Παναιτωλικός πήρε τον έλεγχο αλλά δεν έκανε φάσεις. Όλα αυτά ως τα τελευταία λεπτά, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε με ένα καλό αλλά άστοχο σουτ του Μαρτίνες στο 89΄ και τον Καμαρά να χάνει την ευκαιρία του αγώνα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Καμαρά, Κούσας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Τζούνιορ (68΄ Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (57΄ Πόι), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (65΄ Μπούντιμιρ).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράικο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Μπαργκάν (85΄ Κομόλοφ), Τζημογιάννης, Τραπ (59΄ Παυλίδης), Βεργώνης, Γκονσάλβες (90΄ Μάνος), Μπεν, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Σισοκό, Ζεζίνιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024