Φραστικό επεισόδιο Βλάχου-Ουζουνίδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου
Έντονο φραστικό επεισόδιο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Βλάχου και του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη.
Έντονο φραστικό επεισόδιο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Βλάχου και του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο τελευταίος ζητούσε επίμονα να ενημερωθεί η Επιτροπή για το πότε θα κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Μ.Ουζουνίδης συνέχιζε να διαμαρτύρεται έντονα, παρά τις διαβεβαιώσεις του Γ.Βλάχου ότι όλα αυτά πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά, καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Όταν ο κ. Βλάχος τον ανακάλεσε στη τάξη, ο Μ. Ουζουνίδης αντέδρασε έντονα και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
– Γιώργος Βλάχος: «Κάτσε κάτω. Και άλλη φορά να έρχεστε με σακάκι. Όχι με τα μανίκια σηκωμένα…»
-Μαρίνος Ουζουνίδης «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας…»
-Γιώργος Βλάχος: «Τον ύπνο σας τον έχετε χάσει για άλλους λόγους…»
-Μαρίνος Ουζουνίδης: « Ξεφτίλες…»
-Γιώργος Βλάχος: «Να το πείτε στο κόμμα σας… Σε αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να είστε πιο σοβαροί. Η παράστασή σας τελείωσε κύριε Ουζουνίδη μπορείτε να φύγετε…»
-Μαρίνος Ουζουνίδης: « Εσείς θα φύγετε…»
-Γιώργος Βλάχος: «Πάρτε το κόμμα σας για να το πάτε στον Έβρο, να τους πείτε ότι είστε παλικαράδες…»
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής