Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρση ασυλίας του Γ.Γερμενή αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Άρση ασυλίας του Γ.Γερμενή αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, που είναι ήδη προφυλακιστέος για άλλα αδικήματα και ελέγχεται από τη δικαιοσύνη συμπληρωματικά για το αδίκημα της οπλοκατοχής, αποφάσισε με επτά ψήφους υπέρ, έναν κατά και ένα «παρών», η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Σε μία εβδομάδα η απόφαση για Μπαρμπαρούση, Ζησιμόπουλο και Αλεξόπουλο.

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, που είναι ήδη προφυλακιστέος για άλλα αδικήματα και ελέγχεται από τη δικαιοσύνη συμπληρωματικά για το αδίκημα της οπλοκατοχής, αποφάσισε με επτά ψήφους υπέρ, έναν κατά και ένα «παρών», η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Παράλληλα, η Επιτροπή αποφάσισε να μεταθέσει για μια εβδομάδα την εξέταση των μη προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Πολύβιου Ζησιμόπουλου, καθώς και του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου που ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα, κάνοντας δεκτά σχετικά αιτήματά τους.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης ανέφερε στην Επιτροπή ότι, κατόπιν υπόδειξης του δικηγόρου του, θα καταθέσει υπόμνημα και χρειάζεται χρόνο για να το κάνει, ο Π. Ζησιμόπουλος ενημέρωσε ότι είναι ασθενής και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 401, ενώ αναβολή της εξέτασής του για μια εβδομάδα, προκειμένου να ετοιμάσει το υπόμνημα του μετά την ανεξαρτητοποίησή του, ζήτησε ο Χρ. Αλεξόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024