Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη παραμονής της Καλλονής επί του ΟΦΗ

Νίκη παραμονής της Καλλονής επί του ΟΦΗ

Η Καλλονή απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη Σούπερ Λίγκα, καθώς νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη πέτυχε ο Λεοζίνιο στο 69'.

Η Καλλονή απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη Σούπερ Λίγκα, καθώς νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη πέτυχε ο Λεοζίνιο στο 69′.

Στο 9΄ ο Στάθης έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Μπανούσης δεν πρόλαβε να κάνει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής. Στο 16΄ οι Κρήτες έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν, καθώς ο Ζε Εντουάρντο προσπάθησε να «νικήσει» τον Χογκ, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό η ΑΕΛΚ είχε μια καλή στιγμή με τον Βαλιό, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ, ενώ στο 18΄ ο Μαρσέλο πήρε την κεφαλιά από το φάουλ του Λεοζίνιο, αλλά η μπάλα πέρασε ξανά άουτ. Στο 29΄ ο Μανούσος κόπηκε πριν καταφέρει να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 33΄ ο Περόνε έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Μανούσο, ωστόσο αστόχησε σε κενή εστία.

Στο 54΄ το σουτ του Λεοζίνιο έφυγε άουτ, ενώ στο 65΄ η Καλλονή έχασε νέα ευκαιρία για να ανοίξει στο σκορ, όταν ο Περόνε «βρήκε» τον Μανούσο, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ενώ ο Φερνάντες ήταν εξουδετερωμένος.

Τελικά οι προσπάθειες της ΑΕΛΚ για ένα γκολ «καρποφόρησαν» στο 69΄, όταν ο Λεοζίνιο με σουτ έξω από την περιοχή «παραβίασε» την εστία του Φερνάντες (1-0). Οι Κρήτες προσπάθησαν να «απαντήσουν» στο 84΄, αλλά το σουτ του Ροβίδη έστειλε την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει έως το τέλος και η Καλλονή να πάρει την έβδομη εντός έδρας και συνολικά 11η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Φαρία, Περόνε, Μαρσέλο – Ντουντού, Μπαρέιρο

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης):
Χογκ, Ζακουανί, Αναστασιάδης (6΄ λ. τρ. Βαλιός), Χωριανόπουλος, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Γιονάν Γκαρσία (75΄ Καλτσάς), Περόνε (90΄ Καζάκης).

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Φερνάντες, Ζόρο, Μπανούσης (46΄ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης, Ντουντού (73΄ Ροβίθης), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (66΄ Σίσιτς), Μπαρέιρο, Μιλιάζες, Στάθης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024