Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, νίκη του ΟΦΗ, «Χ» στη Βέροια
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανθρακικού (Ολυμπιακός - Πανθρακικός 2-0) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, πανηγύρισε την μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Μάντσεστερ. Στη Βέροια, η ομώνυμη ομάδα έσωσε τον βαθμό στο 90' με την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο (Βέροια - Ατρόμητος 1-1). Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ με ηγέτη και σκόρερ τον Σάκη Παπάζογλου, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-0). Την Κυριακή το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός - Πανθρακικός 2-0) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, πανηγύρισε την μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Μάντσεστερ. Στη Βέροια, η ομώνυμη ομάδα έσωσε τον βαθμό στο 90' με την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο (Βέροια - Ατρόμητος 1-1). Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ με ηγέτη και σκόρερ τον Σάκη Παπάζογλου, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-0). Την Κυριακή το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ.
&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανθρακικού (Ολυμπιακός – Πανθρακικός 2-0) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, πανηγύρισε την μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Μάντσεστερ.
Στη Βέροια, η ομώνυμη ομάδα έσωσε τον βαθμό στο 90′ με την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο (Βέροια – Ατρόμητος 1-1).
Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ με ηγέτη και σκόρερ τον Σάκη Παπάζογλου, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0).
Το παραδοσιακό κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής.
Επίσης, την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν και οι αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης, Πανιώνιος – Λεβαδειακός, Πλατανιάς – Καλλονή, ενώ η αυλαία θα πέσει την Δευτέρα με το Παναιτωλικός – Ξάνθη.
Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.