Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου θα ανοίξει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η Σύγκλητός του θα είναι σε διαρκή συνεδρίαση για να αντιμετωπίσει τυχόν νέα φαινόμενα βίας στο εσωτερικό του Ιδρύματος.
Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου θα ανοίξει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η Σύγκλητός του θα είναι σε διαρκή συνεδρίαση για να αντιμετωπίσει τυχόν νέα φαινόμενα βίας στο εσωτερικό του Ιδρύματος.
Η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα, Παρασκευή, συζήτησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ίδρυμα μετά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τον «κλεφτοπόλεμο» που μεταφέρεται στο εσωτερικό του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην περιοχή.
«Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων διαδραματίζονται βίαια επεισόδια σοβαρής έκτασης μεταξύ της αστυνομίας, των ασκούντων το παραεμπόριο, καθώς και υποστηρικτών τους. Ως αποτέλεσμα, έχει τεθεί κατ’ επανάληψη σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μελών της κοινότητάς μας και έχει διαταραχθεί σε σοβαρό βαθμό η ομαλή λειτουργία τού Πανεπιστημίου. Για τους λόγους αυτούς, με απόφαση του πρύτανη, το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου έκλεισε από την Τετάρτη 12.3.2014, 21:00» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή, η Πρυτανεία του Ιδρύματος.
«Η Σύγκλητος ομόφωνα εγκρίνει τις ενέργειες του πρύτανη και εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της στους χειρισμούς του και τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ομαλή ακαδημαϊκή λειτουργία του Ιδρύματος, την ασφάλεια των μελών τής πανεπιστημιακής κοινότητας, την προστασία των υποδομών του πανεπιστημίου, καθώς και τη διαφύλαξη του καλού του ονόματος» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
- ΕΕ: Ζητά τον σεβασμό της κυριαρχίας της Σομαλίας μετά την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Ο ανυπόμονος Μουσιάλα και η… ψύχραιμη Μπάγερν
- ΚΚΕ για απεργία ΣΕΗ: Στηρίζουμε τον αγώνα των σωματείων για υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα δικαιώματα