Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύσεις επί διαψεύσεων για το άφαντο Boeing, βέβαιη μόνο η άγνοια

Διαψεύσεις επί διαψεύσεων για το άφαντο Boeing, βέβαιη μόνο η άγνοια

Όσο περνούν οι μέρες από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τόσο βαθύτερη αποδεικνύεται η άγνοια των αρχών για την υπόθεση: Η Μαλαισία διαψεύδει τόσο το σενάριο ότι το αεροσκάφος συνέχιζε να πετά τέσσερις ώρες μετά το τελευταίο στίγμα του όσο και ότι οι νέες φωτογραφίες που ενδεχομένως έδειχναν συντρίμμια σχετίζονται με την υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται, η αγωνία των εξαντλημένων συγγενών γίνεται οργή και η υπόθεση μετατρέπεται σιγά σιγά στο μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία της αεροπλοΐας.

Όσο περνούν οι μέρες από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τόσο βαθύτερη αποδεικνύεται η άγνοια των αρχών γύρω από την υπόθεση: Η Μαλαισία διαψεύδει τόσο το σενάριο ότι το αεροσκάφος συνέχιζε να πετά τέσσερις ώρες μετά το τελευταίο στίγμα του όσο και ότι οι νέες φωτογραφίες -από κινεζικό δορυφόρο- που ενδεχομένως έδειχναν συντρίμμια σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται, η αγωνία των εξαντλημένων συγγενών γίνεται οργή και η υπόθεση μετατρέπεται σιγά σιγά στο μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία της αεροπλοΐας.

Την Πέμπτη, o υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισχαμουντίν Χουσεΐν υποβάθμισε το ενδεχόμενο να συνέχισε να πετά για ώρες το αεροσκάφος μετά το τελευταίο σήμα του.

«Οι αναφορές αυτές είναι ανακριβείς» είπε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Χουσεΐν, σύμφωνα με το Reuters, σχετικά με τις αναφορές της Wall Street Journal τις προηγούμενες ώρες.

«Η τελευταία εκπομπή σήματος από το αεροσκάφος ήταν στις 01:07 και έδειχνε ότι όλα κυλούσαν ομαλά» είπε.

Παράλληλα, οι δορυφορικές εικόνες που υποτίθεται ότι έδειχναν ενδεχόμενα συντρίμμια του αεροσκάφους «δόθηκαν κατά λάθος στη δημοσιότητα», είπε ο μαλαισιανός υπουργός.

«Δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι οι εικόνες σχετίζονται με το αεροπλάνο» είπε, ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι αεροσκάφη έλεγξαν την περιοχή που έδειχναν οι φωτογραφίες και δεν βρήκαν συντρίμμια.

Στον Ινδικό Ωκεανό «δείχνουν» οι ΗΠΑ

Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι υπάρχει μία «ένδειξη» ότι το εξαφανισμένο αεροσκάφος μπορεί να συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό και μετακινεί το USS Kidd σε εκείνη την περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσει τις έρευνες.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι σύμφωνα με κάποιες νέες πληροφορίες, ενδέχεται να έχει επεκταθεί η έρευνα στον Ινδικό Ωκεανό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024