Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό για τη Σέμελη-Θοδώρα Αντύπα

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό για τη Σέμελη-Θοδώρα Αντύπα

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο ελληνικός αθλητισμός και η τοπική κοινωνία της Πάτρας στο άκουσμα της είδησης του πνιγμού της 27χρονης Σέμελης Θοδώρας Αντύπα. Η νεαρή αθλήτρια που παλαιότερα ήταν κολυμβήτρια του Ν.Ο. Πατρών και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον στίβο, πήγε για κολύμβηση στο «Α.Πεπανός» όπως συνήθιζε τις ώρες του κοινού και για αδιευκρίνιστους λόγους πνίγηκε, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν, παρά τις προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο ελληνικός αθλητισμός και η τοπική κοινωνία της Πάτρας στο άκουσμα της είδησης του πνιγμού της 27χρονης Σέμελης Θοδώρας Αντύπα.

Η νεαρή αθλήτρια που παλαιότερα ήταν κολυμβήτρια του Ν.Ο. Πατρών και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον στίβο, πήγε για κολύμβηση στο «Α.Πεπανός» όπως συνήθιζε τις ώρες του κοινού και για αδιευκρίνιστους λόγους πνίγηκε, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν, παρά τις προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Η άτυχη αθλήτρια πήγε στο κολυμβητήριο το μεσημέρι της Τρίτης και ξαφνικά βρέθηκε στον πάτο της πισίνας από όπου την ανέσυραν οι παρευρισκόμενοι κολυμβητές. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και οι γιατροί ξεκίνησαν τη μάχη για να τη διατηρήσουν στη ζωή.

Τελικά, η 27χρονη αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου παρά τις προσπάθειες, δεν κατέφερε να παραμείνει στη ζωή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024