Παπούλιας: Συναντάμε απαράδεκτη δυσπιστία από τους εταίρους μας
Ο ελληνικός λαός που υπέστη τόσες θυσίες, ακόμα υποφέρει από την κρίση και το σημαντικότερο διαπιστώνει καχυποψία από τους εταίρους του. Αυτό είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο της γαλλικής Γερουσίας Ζαν Πιέρ Μπελ.
«Ο λαός υποφέρει ακόμα. Δυστυχώς, δεν έχουμε βρει την κατανόηση που πιστεύαμε ότι θα είχαμε από τους εταίρους μας και την τρόικα, σε σχέση με τα επιτεύγματα που έχουμε σημειώσει», είπε στον Γάλλο πρόεδρο της Γερουσίας ο κ. Παπούλιας.
«Συναντάμε μια απαράδεκτη δυσπιστία την οποία προσωπικά θεωρώ προσβολή προς αυτό που η χώρα και ο λαός της έχει πετύχει» συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442