Αίτηση αναίρεσης κατά της αθωωτικής απόφασης για το Χρηματιστήριο
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα ξανακαθίσουν 42 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των μετοχών «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα ξανακαθίσουν 42 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των μετοχών «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Η αίτηση αναίρεσης στρέφεται κατά της ομόφωνης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία αθωώθηκαν οι 42.
Ο κ. Βουρλιώτης υποστηρίζει ότι η αθωωτική απόφαση δεν έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
Επί της αιτήσεώς του θα εκδοθεί σχετική απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Σπερμαγεδδών»: Σε κρίση η ανδρική γονιμότητα, προειδοποιούν οι επιστήμονες
- Οι περιοχές με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442