Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την «Ενωση».
Ο Ιταλός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ να ενισχύσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μετά από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ο Τσιρίλο θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.
Σημειώνεται ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2, ο 37χρονος δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, καθώς η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν κρίνουν σκόπιμο να “χάσουν” μια θέση ξένου στη θέση του αμυντικού, από τη στιγμή που το επίπεδο των αντίπαλων επιθετικών δεν είναι υψηλό.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.