Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Neurosoft : Συνεργασία με τη Reem Finance στο Άμπου Ντάμπι

Neurosoft : Συνεργασία με τη Reem Finance στο Άμπου Ντάμπι

H Neurosoft – εταιρεία παραγωγής λογισμικού, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από το Μάϊο του 2009 (GRS802003004, Reuters NRST.MI, Bloomberg NRST:IM), ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Reem Finance PJSC, την πρώτη εταιρεία πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων Factoring στο Abu Dhabi, παρέχοντας το λογισμικό Proxima+ SaaS. Το Software as a Service (SaaS) είναι ένα μοντέλο διανομής […]

H Neurosoft – εταιρεία παραγωγής λογισμικού, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από το Μάϊο του 2009 (GRS802003004, Reuters NRST.MI, Bloomberg NRST:IM), ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Reem Finance PJSC, την πρώτη εταιρεία πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων Factoring στο Abu Dhabi, παρέχοντας το λογισμικό Proxima+ SaaS.

Το Software as a Service (SaaS) είναι ένα μοντέλο διανομής υπηρεσιών στο οποίο οι υπηρεσίες φιλοξενούνται από ένα πάροχο υπηρεσιών και διατίθενται στους πελάτες μέσω ενός δικτύου, ουσιαστικά του internet.

To Proxima+ SaaS απευθύνεται σε διεθνείς εταιρείες πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (factors) μικρής ή μεσαίας εμβέλειας, απαλλάσσοντάς τους από οποιεσδήποτε τεχνικές έγνοιες και επιτρέποντάς τους να επικεντρώνονται στην βελτίωση τόσο των πωλήσεών τους όσο και των επιχειρηματικών τους δυνατοτήτων.

Το Proxima+ SaaS παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται σε ένα ανταγωνιστικό και σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον factoring χωρίς τέλη άδειας (license fee) και κόστος εξοπλισμού (hardware), καθώς και χωρίς οποιοδήποτε κόστος τοπικής/in-house διαχείρισης. Οι χρήστες έχουν υψηλής ασφάλειας 24/7 online πρόσβαση στο σύστημα καθώς και σε σημαντικές πληροφορίες και reports μέσω ενός εύχρηστου γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (web interface), απ’ οπουδήποτε εντός ή εκτός της περιμέτρου του οργανισμού, οποιαδήποτε στιγμή, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή. Με το μοντέλο SaaS, το σύστημα είναι προσβάσιμο εξ αποστάσεως μέσω internet καθώς όλες οι υπηρεσίες, συντήρησης, υποστήριξης, διαχείρισης και ασφάλειας δεδομένων παρέχονται από τη Neurosoft με τη μορφή πακέτου υπηρεσιών έναντι μιας ενιαίας ετήσιας συνδρομής.

Το Proxima+ SAAS ήδη χρησιμοποιείται από εταιρείες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ εγκαινιάστηκε πέρυσι στην Αλβανία. Στο Abu Dhabi πλέον, η πρώτη εταιρεία που θα επωφεληθεί από τις μοναδικές δυνατότητες του Proxima+ SaaS με αποτελεσματικό κόστος και ευκολία πρόσβασης είναι η Reem Finance PJSC. To Proxima+ επιλέχθηκε από τη Reem Finance έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση διεθνών ανταγωνιστικών λογισμικών factoring.

H Reem Finance είναι μέλος του Royal Group, αδειοδοτείται και υπόκειται στη δικαιοδοσία της UAE Central Bank με κεφαλαιοποίηση AED 400 εκατομ. (USD 110 εκ.). Πρόκειται για μια δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία προσφέρει στους πελάτες της μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων και επιπρόσθετων υπηρεσιών που σχετίζονται με την πρακτορεία επιχειρηματικών απαιτήσεων (Factoring). H υψηλού επιπέδου καταρτισμένη ομάδα της Reem δύναται να αντιληφθεί τις οικονομικές ανάγκες των πελατών της και να διαμορφώσει τα προϊόντα της ώστε να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις ανάγκες.

Η Reem Finance προσφέρει επίσης δομημένη χρηματοδότηση για την UAE αγορά, χρηματοδότηση περιουσιακών στοιχείων, χρηματοδότηση των SME και χρηματοδότηση καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών και προσωπικών δανείων. To ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της Reem Finance βασίζεται στην έννοια του «εφικτού» για τον πελάτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024