Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελονέτα
Σπουδαίο «διπλό», το πρώτο της στο φετινό Champions League, πανηγύρισε στη Βαρκελώνη η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, για την 6η αγωνιστική του Α' ομίλου. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 11-10 της Μπαρτσελονέτα στην πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν», διπλασίασαν τις επιτυχίες τους απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και διατήρησαν τις ελπίδες για πρόκριση στο Final-6.
Σπουδαίο «διπλό», το πρώτο της στο φετινό Champions League, πανηγύρισε στη Βαρκελώνη η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου.
Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 11-10 της Μπαρτσελονέτα στην πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν», διπλασίασαν τις επιτυχίες τους απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και διατήρησαν τις ελπίδες για πρόκριση στο Final-6.
«Χρυσός» σκόρερ ο Δελακάς, ο οποίος «απάντησε» στα γκολ των Ετσενίκε και Φερνάντεζ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, στα 54 δευτερόλεπτα για τη λήξη.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Μαρτίου την Έγκερ στον Πειραιά, για την 7η αγωνιστική, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ριέκα (εκτός), με την Προ Ρέκο (εντός) και με την Γιουγκ (εντός).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.