Σύσταση τετραμερούς επιτροπής για τα αγροτικά, ζητά η «Πρωτοβουλία Αγροτών»
Την άμεση σύσταση τετραμερούς επιτροπής από τα υπουργεία Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και θεσμοθετημένων αγροτικών συλλόγων, ζητά η «Πρωτοβουλία Αγροτών», προκειμένου να μελετηθούν και να δοθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, όπως το κόστος παραγωγής. Ζητά να ανοίξει συνολικά ο φάκελος «αγροτική πολιτική», ενω σε ό,τι αφορά το φορολογικό εκτιμά ότι το 2014 πρέπει να είναι μεταβατικό έτος.
Την άμεση σύσταση τετραμερούς επιτροπής από τα υπουργεία Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ανάπτυξης και θεσμοθετημένων αγροτικών συλλόγων, ζητά η «Πρωτοβουλία Αγροτών», προκειμένου να μελετηθούν και να δοθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, όπως το κόστος παραγωγής.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει, κυρίαρχο θέμα για την «Πρωτοβουλία» είναι να ανοίξει συνολικά ο φάκελος «αγροτική πολιτική» και στη Βουλή, για να αποσαφηνιστούν οι παράμετροι και οι κατευθύνσεις που θα οδηγήσουν στη γεωργία του μέλλοντος.
Σε ότι αφορά στο φορολογικό, εκτιμά ότι το 2014 θα πρέπει να είναι μεταβατικό έτος, καθώς -όπως υποστηρίζει- χρειάζονται σειρά από αλλαγές, διευκρινίσεις, βελτιώσεις και παρεμβάσεις, για τις οποίες δεν μπορεί να γίνει συζήτηση, ενώ το συγκεκριμένο φορολογικό βρίσκεται σε εφαρμογή.
Σημειώνεται ότι η «Πρωτοβουλία Αγροτών» ξεκίνησε, πριν από δεκαπέντε ημέρες, διαφόρων μορφών κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, το διεκδικητικό πλαίσιο των οποίων παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα αιτήματα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα
- Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ισραήλ «δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη δουλειά» εναντίον της Χεζμπολάχ
- Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και επιθετικοί»
- Τέμπη: Νεκρός ελεγκτής της ΕΑΔ – Κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος στη «Σύμβαση 717» του ΟΣΕ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν έχει αποφασίσει για «άξονα» και αριστερό «φτερό»
- Βερολίνο: Ακτιβίστρια κόλλησε το σώμα της σε βιτρίνα μουσείου


