Σκεπτικισμό για νέα υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων εκφράζει ο Γ.Αμυράς
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος στις εκλογές του 2010 είχε λάβει το 7,4% των ψήφων. Ο ίδιος χαρακτήρισε μέτριο δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη και αδύναμη την υποψηφιότητα Σακελλαρίδη.
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος στις εκλογές του 2010 είχε λάβει το 7,4% των ψήφων.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο ίδιος είπε ότι οι ομάδες πόλης και τα κινήματα τον πιέζουν να κατέβω, ωστόσο, είπε με νόημα: «Αυτά γίνονται μία φορά, δουλέψαμε, κάναμε την προσπάθεια και εντός δημοτικού συμβουλίου και η δουλειά μας ήταν πραγματική και πρακτική και χαίρομαι που αυτοί που θα κατέβουν έχουν κάνει την ατζέντα τους λίγο πιο πρακτική».
Για τον Γιώργο Καμίνη είπε ότι υπήρξε ένας μέτριος δήμαρχος, αλλά του αναγνώρισε ότι συμμάζεψε σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά του δήμου. «Είμαστε η μόνη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο που στήριξε τέτοιες αποφάσεις» τόνισε.
Για την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την χαρακτήρισε κομματική και αδύναμη.
Όσο για την πρόβλεψή του για τον β΄γύρο, είπε ότι «βλέπει» Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων