Επισκεφτήκαμε την Ευανθία Ρεμπούτσικα στον Ιανό – Οι εντυπώσεις μας…
Την Κυριακή επισκέφτηκα τον Ιανό μαζί με τα παιδιά μου για να παρακολουθήσουμε την παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Τι λέει η αλεπού;«. Η παράσταση θα ξεκινούσε στις 11.00 και θα ακολουθούσε μία ακόμα στις 14.00. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/2/2014 Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω και περίμενε να […]
Την Κυριακή επισκέφτηκα τον Ιανό μαζί με τα παιδιά μου για να παρακολουθήσουμε την παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Τι λέει η αλεπού;«. Η παράσταση θα ξεκινούσε στις 11.00 και θα ακολουθούσε μία ακόμα στις 14.00.
Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω και περίμενε να ανοίξουν οι πόρτες. Κατά τις 10.30 τελικά άνοιξαν οι πόρτες και ανεβήκαμε στον πάνω όροφο του Ιανού, που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις και μπορεί κάποιος να απολαύσει συγχρόνως και τον καφέ του. Επίσης τις καθημερινές, όταν δεν γίνονται εκδηλώσεις, μπορεί κάποιος να διαβάσει ένα βιβλίο με την ησυχία του.
Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο οι καλές θέσεις είχαν πιαστεί γύρω γύρω από την σκηνή αλλά λόγο της διαρρύθμισης του χώρου δεν άργησα να βρω μια θέση η οποία ήταν μεν λίγο μακριά από την σκηνή, αλλά μπορούσα να δω άνετα. Μπροστά και κάτω από την σκηνή υπήρχαν άνετα μαξιλαράκια για τα μικρά παιδιά.
Ο χώρος δεν άργησε να γεμίσει και σε λίγο όλα σχεδόν τα τραπεζάκια ήταν γεμάτα. Παραγγείλαμε το καφέ μας και λίγο μετά τις 11.00 ξεκίνησε η μουσική παράσταση.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ήταν κεφάτη, είπε λίγα λόγια για το cd της και ξεκίνησαν οι μουσικές. Τα τραγούδια (της Ελένης Ζιώγα), όπως και η μουσική (της Ευανθίας Ρεμπούτσικα) είναι εμπνευσμένα από τους γνωστούς σε όλους μας Μύθους του Αισώπου (η αλεπού, η χελώνα, ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας κ.α.)
Τα τραγούδια ήταν πάρα πολύ ωραία, με ωραίο στίχο και όσοι τραγούδησαν αλλά και οι μουσικοί είχαν τρομερή ενέργεια και διάθεση. Ο κόσμος που είχε έρθει φαινόταν ότι διασκέδαζε πραγματικά. Τα παιδιά που τραγούδησαν στην παράσταση θέλω να πω ότι είχαν πάρα πολύ ωραίες φωνές, είναι πραγματικά ταλεντάκια.
Η παράσταση κράτησε περίπου 75 λεπτά και πραγματικά ένιωσα ότι τελείωσε νωρίς. Αν περνάς καλά ο χρόνος περνάει γρήγορα!
Παρακάτω έχω τραβήξει με το κινητό μου ένα στιγμιότυπο από την παράσταση.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παίζει και αυτή την Κυριακή 23/2/2014 στις 11.00 και στις 14.00 στο Ιανό και είναι η τελευταία προγραμματισμένη παράσταση. Όσοι θελήσετε να την παρακολουθήσετε θα πρέπει να έχει κάνει κράτηση στο τηλέφωνο 210 3217810