Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζουν οι ΑΝΕΛ στην Κεντρική Μακεδονία

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζουν οι ΑΝΕΛ στην Κεντρική Μακεδονία

Τον νυν περιφερειάρχη και «αντάρτη» της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα, θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη, ο Πάνος Καμμένος θα ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Πειραιά.

Τον νυν περιφερειάρχη και «αντάρτη» της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα, θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων την Τρίτη, μετά από εισήγηση της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Σχετική ανακοίνωση έκανε η συντονιστική επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη όπου επισημαίνεται ότι «η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα Εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφασή της να προτείνει τη στήριξή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη, ο Πάνος Καμμένος θα ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον Πειραιά και συνεργάτες του μιλούν για «όνομα έκπληξη».

Όμως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Γιάννης Μελάς, υιός του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά,πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδήμαρχος τουΠειραιά.

Επίσης στη Θεσσαλία για την περιφέρεια, πιθανότατα θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να λάβει την υποστήριξη του κόμματος για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Οι ανακοινώσεις για πρόσωπα και συνδυασμούς θα γίνονται από τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024