Πειθαρχική δίωξη στον Άρη για ανακοίνωση κατά της διαιτησίας
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς, για την ανακοίνωση που εξέδωσε η μακεδονική ομάδα μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Βέροια. Σε αυτή οι «κίτρινοι» εξέφρασαν παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας λόγο για «μασκαρεμένους καμικάζι», που «αφαιρούν βαθμούς κάθε εβδομάδα». Oι «κίτρινοι» απειλούνται πλέον με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και με τιμωρία της έδρας τους.
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς, για την ανακοίνωση που εξέδωσε η μακεδονική ομάδα μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Βέροια. Σε αυτή οι «κίτρινοι» εξέφρασαν παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας λόγο για «μασκαρεμένους καμικάζι», που «αφαιρούν βαθμούς κάθε εβδομάδα».
Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: «Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Άρης νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι την 16 Φεβρουαρίου 2014, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία την επόμενη ημέρα (17/02/2014), δημοσιεύτηκε σε πολλές εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (αθλητικές και πολιτικές).
Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών, Διαιτησίας, διοργανώτριας των αγώνων), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα».
Oι «κίτρινοι» απειλούνται πλέον με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και με τιμωρία της έδρας τους. Στο μεταξύ, τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο στο παιχνίδι με την Βέροια, οπότε μέχρι την Τρίτη το τεχνικό τιμ πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, δηλαδή με Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα εκτίσει την ποινή του ο Ισπανός επιθετικός.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.