Υπόγεια συμφωνία του Απ.Τζιτζικώστα και του Γ.Μπουτάρη «βλέπουν» στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μετά την ευχή του δημάρχου να είναι και πάλι περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Τζιτζικώστας και την κριτική προς τους υποψήφιους της ΝΔ στην Περιφέρεια και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ιωαννίδη και Σταύρο Καλαφάτη.

Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Τζιτζικώστας είπε «όχι» στην πρόταση της ΝΔ να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημειώνουν.

Προσθέτουν, επίσης, ότι έτσι καταρρίπτεται και ο μύθος ότι τον κ. Τζιτζικώστα τον «έφαγαν» το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος, «αφού ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου, δηλαδή ο κ. Μπουτάρης, στηρίζει τον κ. Τζιτζικώστα».

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε τη Δευτέρα: «Ευχόμαστε ο Τζιτζικώστας να είναι πάλι περιφερειάρχης. Εγώ, τουλάχιστον, το εύχομαι».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ερωτηθείς ο Απ.Τζιτζικώστας εάν προτιμά τον Γιάννη Μπουτάρη ή τον Σταύρο Καλαφάτη για δήμαρχο Θεσσαλονίκης απάντησε: «Εγώ ψηφίζω στη Βραχιά, στο χωριό μου», αποφεύγοντας έτσι να στηρίξει τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ.

«Ανυπόστατα σενάρια, που τα διακινούν τα γνωστά κομματικά παπαγαλάκια, με προφανή στόχο», χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα τα περί «υπόγειας συμφωνίας».

«Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος», σημειώνουν για τα στελέχη της ΝΔ οι συνεργάτες του Α. Τζιτζικώστα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας