Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Υπόγεια συμφωνία Μπουτάρη – Τζιτζικώστα βλέπει η ΝΔ

Υπόγεια συμφωνία του Απ.Τζιτζικώστα και του Γ.Μπουτάρη «βλέπουν» στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μετά την ευχή του δημάρχου να είναι και πάλι περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Τζιτζικώστας και την κριτική προς τους υποψήφιους της ΝΔ στην Περιφέρεια και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ιωαννίδη και Σταύρο Καλαφάτη. Για «ανυπόστατα σενάρια» μιλούν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Υπόγεια συμφωνία του Απ.Τζιτζικώστα και του Γ.Μπουτάρη «βλέπουν» στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μετά την ευχή του δημάρχου να είναι και πάλι περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Τζιτζικώστας και την κριτική προς τους υποψήφιους της ΝΔ στην Περιφέρεια και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ιωαννίδη και Σταύρο Καλαφάτη.

Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Τζιτζικώστας είπε «όχι» στην πρόταση της ΝΔ να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημειώνουν.

Προσθέτουν, επίσης, ότι έτσι καταρρίπτεται και ο μύθος ότι τον κ. Τζιτζικώστα τον «έφαγαν» το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος, «αφού ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου, δηλαδή ο κ. Μπουτάρης, στηρίζει τον κ. Τζιτζικώστα».

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε τη Δευτέρα: «Ευχόμαστε ο Τζιτζικώστας να είναι πάλι περιφερειάρχης. Εγώ, τουλάχιστον, το εύχομαι».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ερωτηθείς ο Απ.Τζιτζικώστας εάν προτιμά τον Γιάννη Μπουτάρη ή τον Σταύρο Καλαφάτη για δήμαρχο Θεσσαλονίκης απάντησε: «Εγώ ψηφίζω στη Βραχιά, στο χωριό μου», αποφεύγοντας έτσι να στηρίξει τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ.

«Ανυπόστατα σενάρια, που τα διακινούν τα γνωστά κομματικά παπαγαλάκια, με προφανή στόχο», χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα τα περί «υπόγειας συμφωνίας».

«Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος», σημειώνουν για τα στελέχη της ΝΔ οι συνεργάτες του Α. Τζιτζικώστα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024