Το ΑΣΕΠ ελέγχει 35.000 μονιμοποιήσεις δημοσίων υπαλλήλων
Στον έλεγχο των φακέλων 35.000 υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν μεταξύ των ετών 2006 - 2010 με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το έργο αναλαμβάνει το ΑΣΕΠ και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Στον έλεγχο των φακέλων 35.000 υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν μεταξύ των ετών 2006 – 2010 με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το έργο αναλαμβάνει το ΑΣΕΠ και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Σύμφωνα με Τα Νέα, θα ελεγχθεί η νομιμότητα των μονιμοποιήσεων, καθώς και κάθε άλλη μετατροπή σύμβασης σε εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υπάλληλοι που θα εντοπιστούν να έχουν καταθέσει πλαστά έγγραφα για να μονιμοποιηθούν ή δεν κάλυπταν τις προϋποθέσεις του νόμου, θα απολυθούν αφού πρώτα περάσουν από ακρόαση στο ΑΣΕΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442