Δραπέτευσε από τη φυλακή γιατί δεν έβρισκε ούτε έναν συντοπίτη του
Ο 29χρονος Ρίτσαρντ Μίλμπερν βρισκόταν σε φυλακή του Λάνκασάιρ της Βρετανίας, όπου εξέτιε ποινή 3,5 ετών για κλοπές. Αποφάσισε όμως να το σκάσει, διότι -όπως είπε αργότερα- το σωφρονιστικό κατάστημα ήταν γεμάτο ανθρώπους από το Λάνκασάιρ και το Λίβερπουλ και δεν είχε ούτε έναν συντοπίτη του από το Γιορκσάιρ.
Ο 29χρονος Ρίτσαρντ Μίλμπερν βρισκόταν σε φυλακή του Λάνκασάιρ της Βρετανίας, όπου εξέτιε ποινή 3,5 ετών για κλοπές.
Αποφάσισε όμως να το σκάσει, διότι -όπως είπε αργότερα- το σωφρονιστικό κατάστημα ήταν γεμάτο ανθρώπους από το Λάνκασάιρ και το Λίβερπουλ και δεν είχε ούτε έναν συντοπίτη του από το Γιορκσάιρ.
H φυλακή ήταν κατηγορίας D, δηλαδή ανοικτό σωφρονιστικό κατάστημα, όπου οι κρατούμενοι εκπαιδεύονται ή εργάζονται εντός των εγκαταστάσεων.
Όπως γράφει η Mirror, ο Μίλμπερν κατάφερε να μείνει ασύλληπτος για περίπου δύο μήνες μέχρι τελικά να ανοίξει την πόρτα ενός αστυνομικού τμήματος και να παραδοθεί. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε τρεις ακόμα μήνες φυλάκισης.
Τώρα βρίσκεται σε φυλακή του Λιντς, στο δυτικό Γιορκσάιρ…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442