Και πνευμονία ταλαιπωρεί τον Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με τη Bild
Νέο πρόβλημα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Ο Γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα, που παραμένει υπό ελεγχόμενο κώμα μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι, δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση, ούτε όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Νέο πρόβλημα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.
Ο Γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα, που παραμένει υπό ελεγχόμενο κώμα μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι, δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση, ούτε όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» ένα νέο πρόβλημα φαίνεται πως έχουν να αντιμετωπίσουν οι θεράποντες ιατροί, καθώς την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται και από πνευμονία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί έχουν χορηγήσει ισχυρά αντιβιοτικά στον Σουμάχερ, ώστε να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη.
Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν διακόψει την διαδικασία αφύπνισής του από το τεχνητό κώμα που βρίσκεται ενάμιση μήνα μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Η μάνατζερ του διάσημου Γερμανού οδηγού, Σαμπίν Κεμ, για ακόμη μία φορά δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση της εφημερίδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442