Αντρίστροφη μέτρηση για την παρουσία του Πέτριτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού
Με τον Μλάντεν Πέτριτς να συμμετέχει για πρώτη φορά στο δίτερμα, μαζί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, επέστρεψαν σήμερα, Δευτέρα, στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Με τον Μλάντεν Πέτριτς να συμμετέχει για πρώτη φορά στο δίτερμα, μαζί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, επέστρεψαν σήμερα, Δευτέρα, στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο Κροάτης επιθετικός δείχνει να πλησιάζει πλέον στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, την προσεχή Τετάρτη, και να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής από τον Γιάννη Αναστασίου.
Κανονικά συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ, αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε για άλλη μία μέρα ο Νταβίντ Μέντες.
Στο μεταξύ, οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, ενόψει του φιλικού αγώνα των «χρβάτσκι» με την Ελβετία, που θα γίνει στις 5 Μαρτίου στο Ζανκτ Γκάλεν
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442