Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Γ.Ιωαννίδης: Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς ήθελε να κατέβω υποψήφιος

«Ήταν ξεκάθαρο στη ΝΔ ότι ήθελαν να κατέβω υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία» δηλώνει ο  Γιάννης Ιωαννίδης, δίνοντας συνέχεια στον γαλάζιο εμφύλιο με την παράλληλα υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την ίδια περιφέρεια. Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι η πρώτη νύξη του Αντώνη Σαμαρά για την υποψηφιότητά του τού είχε γίνει πριν από πολλούς μήνες. «Είμαι στενοχωρημένος γιατί η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα προκάλεσε διάσπαση στη ΝΔ» αναφέρει.

«Ήταν ξεκάθαρο στη ΝΔ ότι ήθελαν να κατέβω υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία» δηλώνει ο Γιάννης Ιωαννίδης, δίνοντας συνέχεια στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος, με την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την ίδια περιφέρεια.

Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι η πρώτη νύξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την υποψηφιότητά του τού είχε γίνει πριν από πολλούς μήνες.

Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε ότι είναι στενοχωρημένος, καθώς η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Κεντρική Μακεδονία «προκάλεσε διάσπαση στη ΝΔ». «Η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη» τόνισε, μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πάει κόντρα στους συναδέλφους του και ότι πιστεύει στην έννοια της ομάδας. «Δεν τρώω κανένα λούκι λόγω του Τζιτζικώστα. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ κανένα».

«Δίνω μάχη για τον τόπο μου και θέλω να επιστρέψω στη Μακεδονία» πρόσθεσε.

Απαντώντας στο αν περιμένει τη στήριξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο κ. Ιωαννίδης απάντησε: «Έχω καλές σχέσεις μαζί του. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω».

H απόφαση του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα να ανακοινώσει την κάθοδό του στις περιφερειακές για τη διεκδίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας χωρίς να έχει συμφωνήσει με την Συγγρού, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό της ΝΔ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024