Η Λιόν επικράτησε με 2-1 της Τρουά και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Λακαζέτε (16΄) και Γκομίς (26΄) ενώ για την Τρουά σκόραρε ο Χαβιέρ (34΄).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.