Βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς μοιράζει η «Αποστολή»
Συνεχίζεται από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τους ιερείς της Κεφαλονιάς η διανομή δεμάτων τροφίμων και νερού σε σεισμόπληκτους κατοίκους του Ληξουρίου, ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων γίνεται η διανομή φαγητού.
Συνεχίζεται από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τους ιερείς της Κεφαλονιάς η διανομή δεμάτων τροφίμων και νερού σε σεισμόπληκτους κατοίκους του Ληξουρίου, ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων γίνεται η διανομή φαγητού.
Συγκεκριμένα, έχουν σταλεί 7,5 τόνοι τροφίμων που περιλαμβάνουν όσπρια, ζυμαρικά, γάλα μακράς διαρκείας, αλεύρι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας, ρύζι, 36 τόνοι νερού σε εμφιαλωμένες συσκευασίες του 1,5 λίτρου και 850 κουβέρτες.
Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Κεφαλονιά, η «Αποστολή» έχει πραγματοποιήσει τρεις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας για τις ανάγκες των πληγέντων.
Κλιμάκιο ιερέων της μητρόπολης Κεφαλονιάς συνεχίζουν να ενισχύουν τις πληγείσες από τον Εγκέλαδο οικογένειες, διανέμοντας τα δέματα της «Αποστολής» και καταγράφοντας ανάγκες σε ένδυση, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, νερό και πετρέλαιο θέρμανσης.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων