Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για τον Χόφμαν

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για τον Χόφμαν

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο του ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Nέα στοιχεία αναμένονται από την νεκροψία, ενώ ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καταλήξει στα αίτια θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο του ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καταλήξει στα αίτια θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.

Όπως αναφέρουν οι New York Times και η New York Daily News, η αστυνομία έκανε έφοδο σε τρία διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας, στην οποία την οδήγησαν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει την προέλευση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του ηθοποιού.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, και βρέθηκαν συνολικά 350 σακουλάκια με ηρωίνη. Τα σακουλάκια δεν είχαν τη «σήμανση» άσος σπαθί ή άσος καρδιά, όπως εκείνα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Χόφμαν.

H ηρωίνη από το διαμέρισμα του ηθοποιού δεν βρέθηκε, στην αρχική δειγματοληπτική εξέταση, να περιέχει φαιντανύλη. Η ουσία χρησιμοποιείται ως προσθετικό και έχει συνδεθεί με αριθμό θανάτων από υπερβολική δόση.

Νέα στοιχεία γύρω από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένονται την Τετάρτη. Οι οικείοι του Χόφμαν ανέφεραν ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο ενώ αργότερα μέσα στο μήνα θα γίνει και δεύτερη τελετή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024